YEREL HABERLER - 15 Aralık 2011 Perşembe 17:10

MELİKGAZİ İLÇE KONGRESİ`NE HAZIR

A
A
A
MELİKGAZİ İLÇE KONGRESİ`NE HAZIR

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ilçe kongrelerine devam ediyor. Melikgazi ilçesi 4. Olağan Kongresi, 25 Aralık Pazar günü Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilecek.
Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda saat 11.00’da başlayacak olan kongreyle ilgili ilçe Başkanı Timur Barlas bütün hazırlıkların tamam olduğunu ve kongre gününü beklediklerini belirtti.
Melikgazi 4. Olağan Kongresi’nde yeniden aday olduğunu açıklayan İlçe başkanı Barlas, AK Parti’nin ülke ve Kayseri için yaptıklarının farkında olduğunu belirterek, "Biz de AK Parti Melikgazi Teşkilatı olarak özellikle birlik ve beraberlik içerisinde çalışıp, ilçemiz için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. İlçe kongremizin Kayseri için hayırlı olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Sinop Batı Karadeniz’de fırtına uyarısı: Soğuk ve kar kapıda Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Karadeniz için fırtına ve ardından etkisini artıracak soğuk hava dalgasına karşı uyardı. Yapılan son değerlendirmelere göre bölgede rüzgâr bu geceden itibaren doğu ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde (50–75 km/saat) fırtına şeklinde esecek; fırtınanın Perşembe akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor. Yetkililer, ulaşımda yaşanabilecek aksamalar başta olmak üzere olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını istedi. Öte yandan 26 Aralık Cuma gününden itibaren bölge genelinin soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girmesi öngörülüyor. Yağışların iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin edilirken, halen mevsim normalleri civarında seyreden sıcaklıkların bölge genelinde 4 ila 10 derece azalacağı bildirildi. Soğuk havanın önümüzdeki hafta boyunca da etkisini sürdürmesi bekleniyor. Bu süreçte özellikle gece ve sabah saatlerinde sıcaklıkların düşmesine bağlı olarak iç kesimlerde buzlanma ve don olaylarının görülebileceği, buna bağlı olarak kara, hava ve deniz ulaşımında aksamalar yaşanabileceği değerlendiriliyor. Tarımsal faaliyetlerin sürdüğü bölgelerde ise soğuk hava ve don olaylarının zirai don riskini artırarak ürün kayıplarına yol açabileceği uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 26 Aralık 2025 ile 2 Ocak 2026 tarihleri arasında bölgeye bağlı il merkezlerinde en düşük hava sıcaklıklarının eksi değerlere kadar düşebileceğini belirterek, yayımlanacak tahmin ve meteorolojik erken uyarıların yakından takip edilmesinin önem taşıdığını vurguladı.