YEREL HABERLER - 03 Nisan 2012 Salı 11:38

GÜLLÜK BELEDİYESPOR`DE KEMAL DÖNMEZ GÜVEN TAZELEDİ

A
A
A
GÜLLÜK BELEDİYESPOR`DE KEMAL DÖNMEZ GÜVEN TAZELEDİ

Güllük Belediyespor`da olağanüstü genel kurulla göreve gelen Kemal Dönmez, olağan genel kurulda da yeni ekibi ile üyelerinin güvenoyunu aldı.
Muğla Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan kulübün saha bakım çalışmalarının yanı sıra oyuncu arayışları ve teknik adam görüşmeleri devam ettiği bildirildi.
Güllük Belediyespor`da Aralık ayında yönetimin istifa etmesi ile olağanüstü toplanan genel kurulda tüm üyelerin oyunu alarak göreve getirilen Kemal Dönmez kulübün olağan genel kurulunda yeniden güvenoyu alarak göreve devam dedi.
Güllük Belediyespor`da 23 Martta yapılması planlanan olağan genel kurul çoğunluk sağlanamadığı için önceki gün belediye evlendirme salonunda çoğunluk aranmaksızın yapıldı. Muğla 1.Amatör kümede geçen sezon şampiyon olan Güllük Belediyespor başkanlığına Kemal Dönmez ve ekibi tek liste halinde seçime girdiler. Yapılan oylamada yönetim kurulu üyeliğine Kemal Dönmez, Ekrem Balkaş, Sinan Erbey, Murat Tün, Süleyman Esenkaya seçilirken, Denetleme Kuruluna Osman Kırçın, İsmail Yıldırım, Tansel Kavak seçildiler.
Bu yıl Muğla Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Güllük Belediyespor Başkanı Kemal Dönmez ``Geçen yıl şampiyon olmak için yoğun bir çalışma yaptık ve sonunda şampiyon olduk bu yıl takıma bir kaç oyuncu takviyesi yapacağız. Amacımız Güllük Belediyespor`un hak ettiği yere gelmesidir`` dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Isparta Yurt odasında biriktirilen çok sayıda çakmak gazı patladı: 1 ağır yaralı Isparta’da bir öğrencinin yurt odasında biriktirdiği çok sayıdaki çakmak gazı patladı. Olayda odada kalan 1 öğrenci ağır yaralandı. Olay, Isparta Modernevler Mahallesi’nde bulunan bir erkek öğrenci yurdunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yurdun bodrum katında ikamet eden Süleyman Demirel Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü 3’üncü sınıf öğrencisi Ramazan K.’nin (25) kalmış olduğu oda içerisinde bulunan çok sayıdaki çakmak gazı kutularından çıkan gazın parlaması sonucu patlama meydana geldi. Yurttan patlama sesi duyanlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarla birlikte bölgeye sağlık, polis, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Patlama sonucu, el, ayak ve yüzü yanarak ağır yaralanan Ramazan K. sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Isparta Şehir Hastanesine kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunduğu öğrenilen öğrenci Antalya Şehir Hastanesine sevk edildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmaların ardından öğrencinin odasında çok sayıda çakmak gazı bulundu. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. “Her şey bir anda oldu” Patlama sesini duyan yurt öğrencisi Muharrem Zeybek, “Ben olayın olduğu odanın üst katında kalıyorum. İlk önce bir ses oldu, ben rüzgar sandım sonrasında bir anda dumanlar çıkmaya başladı. Herkes aşağı indi. Her şey bir anda oldu. Yaralıyı gördüm. Simsiyahtı. Ambulans geldi, hemen götürdü. Ben çok korkmadım ama genel olarak korkuldu” dedi.
Konya Cinayetle biten trafik kavgasının şüphelilerinden 7’si tutuklandı Konya’da trafikte tartıştığı genci 6 yerinden bıçaklayarak öldüren zanlı ve olay sonrası şüpheliye yardım eden 8 kişiden 6’sı tutuklandı, 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olay, geçtiğimiz Pazar günü merkez Meram ilçesi Melikşah Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 23 yaşındaki Batuhan B., aracıyla seyir halinde olduğu sırada Muhammet Oğuzhan Yaşar’ı (18) drift atarak kendisine yol vermediği gerekçesiyle takibe aldı. Batuhan B. bir süre takip ettiği ve mahallede bulunan pazar yeri yakınlarında durdurduğu Muhammet Oğuzhan Yaşar’ı 6 farklı yerinden bıçakladı. Yaşar kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 7 şüpheli tutuklandı Olay sonrası Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri Muhammet Oğuzhan Yaşar’ın ölümüne neden olan şüpheli veya şüphelileri yakalamak için başlattığı çalışmada şüphelinin Batuhan B. olduğunu belirledi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Batuhan B.’yi Kaşınhanı Mahallesi’nde saklandığı evde, şüpheliye yardım eden 8 kişiyi ise farklı adreslerde yakalayarak gözaltına aldı. Emniyete işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen şüpheli Batuhan B., kendisine yardım eden 6 kişi çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 2 kişi ise adlı kontrol şartıyla serbest bırakıldı.