GENEL - 26 Mart 2012 Pazartesi 15:16

GİRESUNLU İŞADAMI ÖNER HEKİM`DEN VALİ ŞAHİN`E ZİYARET

A
A
A
GİRESUNLU İŞADAMI ÖNER HEKİM`DEN VALİ ŞAHİN`E ZİYARET

Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim, Giresun Valisi Dursun Ali Şahin`i makamında ziyaret etti.
Vali Şahin`le ilin yatırım ve istihdam sorunları konusunda görüş alışverişinde bulunan Hekim, ``Sayın Valimizle çeşitli vesilelerle görüşme imkanımız olmuştu. Rahmetli oğlum Ömer Hekim`in mevlidi için geldiğimde makamında kendisini ziyaret etmek istedim. Valimizin ilimiz için yaptıklarını takip ediyorum. Kendisine başarılar diliyorum. Giresun için hizmet noktasında biz de üzerimize düşeni yapmaya, kendisine yardımcı olmaya hazırız`` dedi.
Giresun Valisi Şahin ise ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek ``Giresun`un yetiştirdiği önemli sanayicilerimizden birisini ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sayın Hekim, Giresun`un ismiyle özdeşleşmiş Hekim Süt aracılığı ile ilimize istihdam sağlıyor. Bununla birlikte özellikle Piraziz ilçemizde bağışladığı iki okul, 3 sağlık ocağı ile hayır ve hasenatlarını sürdürüyor. İnşallah eğitim ve sağlık alanındaki bu hizmetlerine yenilerini ekleyecektir`` şeklinde konuştu.
Vali Dursun Ali Şahin, Öner Hekim`i makam dışına kadar uğurladı. Şahin yarın öğle namazı sonrasında Piraziz Şeyhli Mahallesi Cami`nde Ömer Hekim için düzenlenecek olan mevlide de katılacağını söyledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’dan İzmir Valisi Elban ve İZVAK’a ziyaret Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, İzmir Valisi Süleyman Elban ve İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı’nı (İZVAK) ziyaret etti. TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, İzmir’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Hacıosmanoğlu ve beraberindekiler Türkiye - İzlanda maçı öncesi İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban’ı ziyaret etti. Valilik makamında gerçekleşen ziyarette TFF Stratejik Planlama ve Gelişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Aktan, Ar-Ge’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Surözü ve Teknoloji ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Arslan da yer aldı. Misafirperverliği için Vali Elban’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Hacıosmanoğlu, ziyaretin sonunda kendisine üzerinde isminin yazılı olduğu ve İzmir’i simgeleyen 35 numaralı bir A Millî Takım forması takdim etti. Başkan Hacıosmanoğlu, TFF Stratejik Planlama ve Gelişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Aktan’ın da yer aldığı ziyarette İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı’nı (İZVAK) Başkanı Ali Erten, Başkan Vekili Talat Papatya ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. İzmir kulüplerinin çatı kuruluşu olan İZVAK’ın Başkanı Ali Erten ile kulüp başkan ve yöneticilerinin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Hacıosmanoğlu, Türk futbolunu hak ettiği noktaya taşımak için el birliğiyle çalışmak gerektiğini vurgulayıp başarılar diledi.