YEREL HABERLER - 20 Nisan 2012 Cuma 11:53

ÇOCUKLAR BAŞKAN TAHMAZOОLU`NUN KOLTUОUNA OTURDU

A
A
A
ÇOCUKLAR BAŞKAN TAHMAZOОLU`NUN KOLTUОUNA OTURDU

23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu`nun koltuğuna oturan çocukların ilk talimatı, okulların çevresinde oyun alanlarının arttırılması ve yeşil alanların çoğaltılması oldu.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu`nun koltuğuna oturan Dumlupınar İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi Simge Doğan (12) ile Emine Nakıboğlu İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencisi İlknur Kıraş (9), Şahinbey Belediye Başkanı sıfatıyla basın mensuplarına açıklamalarda bulundular. Öncelikle başkan koltuğuna oturmanın çok heyecan verici olduğunu söyleyen Simge Doğan, daha sonra "Geri Dönüşüm" projesiyle ilgili bilgiler verdi. Her evde ve
iş yerinde geri dönüşüm kutusunun olması için çalışma yapacaklarını belirten Doğan, "Kullandığımız kağıt, cam, karton ve plastik gibi eşyaları ayrı ayrı kutulara atmayı hedefliyoruz. Belediye personellerimiz ise bunları yeniden doğaya kazandırmak için her gün geri dönüşüm kutularından bir tanesini toplayacak. Bu konuda insanları bilinçlendireceğiz. Ayrıca ilköğretim okulları çevresinde oyun alanlarının arttırılması ve yeşil alanların daha da çoğaltılması için de çalışacağız" dedi.
İlknur Kıraş da çok heyecanlı olduğunu ifade ederek, tek isteğinin insanları mutlu edebilmek olduğunu dile getirdi.
Koltuğunu çocuklara bırakan Başkan Tahmazoğlu ise, "23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde çocuklarımızı koltuğumuza oturtarak yapmak istediklerini sorduk. Çocuklarımız oyun alanları ve yeşil alanlar istediler. Şahinbey Belediyesi olarak zaten oyun alanlarımızı ve yeşil alanlarımızı hali hazırda çoğaltmaya devam ediyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha kaliteli ortamda yaşaması için elimizden gelenin de fazlasını yapıyoruz" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Simge Doğan ve İlknur Kıraş, makamdaki telefonla Fen İşleri Müdürünü arayarak çeşitli talimatlar verdiler. Başkan Tahmazoğlu, çocuklara ve öğretmenlerine çeşitli hediyeler de takdim etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir