YEREL HABERLER - 19 Nisan 2012 Perşembe 19:09

AK PARTİLİ KADINLAR YETİŞTİRME YURDU ÇOCUKLARIYLA BULUŞTU

A
A
A
AK PARTİLİ KADINLAR YETİŞTİRME YURDU ÇOCUKLARIYLA BULUŞTU

AK Parti İl Kadın Kolları, Manisa Yetiştirme Yurdu`nda kalan 15 çocuğa ev ortamını yaşatmak amacıyla bir program düzenledi.
Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Asiye Zurnacı`nın evinin bahçesinde düzenlenen etkinlikte, AK Partili kadınlar kendi yaptıkları yemekler ve tatlılarla yetiştirme yurdu çocuklarına güzel bir ziyafet yaşattı. AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, İl Genel Meclis Başkanı Hayrullah Solmaz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan ve AK Parti İl Başkan Yardımcıları Cüneyt Kamal ve İsmail Aydın`ın da katıldığı etkinlikte öğrenciler yurtta yaptıkları takıları sergiledi. Birbirinden güzel takıları gören AK Partili kadınlar, beğendikleri takıları satın alırken, öğrencilerde el emeği göz nuru eserleriyle gelir elde etti. İnsan ve yaşam odaklı sosyal sorumluluk girişimlerini sürdürdüklerini belirten AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Şule Uygur, çocuk psikolojisini ancak bir anne yüreğinin daha iyi hissedebileceğini ifade etti. Çocukları evde ağırlayarak onlara anne sevgisi ve ev ortamının sıcaklığını yaşatmanın kendilerine mutluluk verdiğini vurgulayan Uygur, şöyle konuştu: ``Yuva çocuklarının en çok ihtiyacını duydukları şey, şefkat, ilgi ve aile sıcaklığı. Biz çocuklarımız için böyle bir etkinlik düşünürken, onlar da aynı şekilde ev ortamı istediler. Oyunlar oynayarak, evlerimizde yaptığımız yemekleri paylaşarak ve anne sevgisini yaşatarak aile sıcaklığını yaşatmaya çalıştık``
Buna benzer etkinlikleri, daha sık yapacaklarını dile getiren Uygur, ``Sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle bugüne anlam katan çocuklarımızın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nı kutluyorum`` diye konuştu. AK Partili kadınlar çocuklarla yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler verdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir