ASAYİŞ - 27 Nisan 2024 Cumartesi 11:35

Elazığ’da tehlikeli yolculuk: Kamyonun arkasına tutunarak yolculuk ettiler

A
A
A
Elazığ’da tehlikeli yolculuk: Kamyonun arkasına tutunarak yolculuk ettiler

Elazığ’da 2 kişinin seyir halinde bulunan kamyonun arkasına tutunarak gittiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.


Elazığ’da kimliği belirlenemeyen 2 kişi, seyir halinde bulunan kamyonun arkasına tutunarak ilerlemesi yürekleri ağızlara getirdi. Trafiği tehlikeye atmalarının yanı sıra canlarını da hiçe sayan 2 kişi, tutundukları kamyonun arkasında sohbet etmeyi de ihmal etmedi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.



Elazığ’da tehlikeli yolculuk: Kamyonun arkasına tutunarak yolculuk ettiler

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Diyarbakır Diyarbakır’da eş zamanlı PKK-KCK operasyonu: 6 gözaltı Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde PKK-KCK terör örgütüne yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı. Valilikten yapılana açıklamada, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca PKK/KCK terör örgütü faaliyetlerinin deşifre edilerek engellenmesi ve terör örgütü mensupları ile ilişki içinde bulunan, yardım ve yataklık ile terör örgütü propagandası yaptıkları tespit edilen şahısların yakalanarak adalete teslim edilmesi maksadıyla Terörle Mücadele (TEM), İstihbarat Şube Müdürlükleri (İSTH) ve Çınar İlçe Jandarma Komutanlığı ile koordineli yürütülen çalışmalar neticesinde bugün 11 şüpheliye yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendiği belirtildi. Açıklamada, icra edilen operasyonda PKK/KCK terör örgütü propagandasını yaptıkları tespit edilen 6 şüpheli yakalandığı, 5 şüphelinin yakalama çalışmaları devam etmekte olduğu ifade edildi. Şüpheli şahısların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 2 adet AK-47 Kalaşnikof piyade tüfeği, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kuru sıkı tabanca, 4 adet AK-47 Kalaşnikof piyade tüfeği şarjörü, 2 adet tabanca şarjörü, 156 adet fişek, 11 adet boş fişek, 6 adet cep telefonu, 7 adet sim kart, 1 adet flaşh bellek, 2 adet hafıza kartı ve 2 adet PKK terör örgütünü simgeleyen bez parçasının ele geçirildiği kaydedildi. Gözaltına alınan şüphelilerin adli işlemleri tamamlanmak üzere Cumhuriyet Savcılığına sevk edildiği belirtildi.
Kayseri Büyükşehir’in Glütensiz Kafe’si 100 bini aşkın kişiye hizmet verdi Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen insan ve sağlık odaklı sosyal sorumluluk projesi Glütensiz Kafe, zengin ürün yelpazesi ile çölyak rahatsızlığı olan ve glütensiz beslenmeyi tercih eden vatandaşlardan hem ilgi görüyor hem de takdir topluyor. Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın insan ve sağlık odaklı hizmet vizyonu çerçevesinde projelendirilen ve 2021 yılı Ağustos ayında Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren KAYTUR A.Ş. eliyle hizmete alınan ve vatandaşlardan yoğun ilgi gören Glütensiz Kafe, zengin ürün çeşitliliği ve güler yüzlü hizmeti ile çölyak rahatsızlığı olan ve glütensiz beslenmeyi tercih eden bireyleri ağırlamaya devam ediyor. Kocasinan ilçesi Mimarsinan Mahallesi Tuna Caddesi üzerinde hizmet veren Büyükşehir Belediyesi Glütensiz Kafe, açıldığı günden bu zamana kadar 100 bini aşkın vatandaşa hizmet verdi. ‘Glütensiz üret, sağlıklı tüket’ sloganıyla hizmete açılan Glütensiz Kafe’de, pide çeşitlerinden pizzaya, glütensiz yaşam kahvaltısından aperatif yiyeceklere, glütensiz tatlı çeşitlerinden ekmek çeşitleri ve simide kadar birçok ürün ve lezzet çölyak rahatsızlığı olan ve glütensiz beslenmeyi tercih eden bireylerin hizmetine sunulurken paketli ürünlerin de satışı yapılıyor. Öte yandan Büyükşehir’in Doğal Ürünler Bahçesi ve Pazarı’nda üretilen doğal ürünler, Glütensiz Kafe’de gıda mühendisleri kontrolünde sağlıklı şekilde işlenerek vatandaşlarla buluşturuluyor. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören ve takdir toplayan Glütensiz Kafe’nin personel kadrosu da glütensiz beslenen kişilerden seçilirken uzman bir diyetisyen tarafından glütensiz beslenen misafirlere ücretsiz şekilde glüten ve çölyak ile ilgili danışmanlık hizmeti de veriliyor. Ayrıca, kafede glütensiz ürünlerin tamamı satışa sunuluyor.