ASAYİŞ - 30 Nisan 2024 Salı 18:43

Batman’da otomobil tankere çarptı: 2 yaralı

A
A
A
Batman’da otomobil tankere çarptı: 2 yaralı

Batman’da otomobilin park halindeki tankere çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.


Edinilen bilgilere göre, Çamlıtepe Mahallesi Sosin Caddesi üzerinde seyreden 17 AAF 855 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu sürüklenerek park halindeki 06 EBH 945 plakalı tankere çarptı. Kaza sırasında otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. Kazanın 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.


Kazayla ilgili inceleme sürüyor.



Batman’da otomobil tankere çarptı: 2 yaralı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İzmir İzmir’de 10 köpek zehirlenerek öldürüldü İzmir’in Urla ilçesinde, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce aralarında evcil hayvanların da bulunduğu 10 köpek zehirlenerek telef oldu. Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde Urla ilçesi Gülbahçe Mahallesi’nde aralarında evcil hayvanların da olduğu 10 köpeğin kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından zehirlenerek öldürüldüğüne dair Urla Belediyesi Veterinerliğine ihbarda bulunuldu. Adrese giden ekiplerce zehirlenerek öldürüldüğü belirlenen köpekler bölgeden alınırken, sokakta bulunan diğer köpeklerin zehirlenme ihtimaline karşı sabahın erkek saatlerine kadar nöbet tutuldu. “8-10 tane köpeğimizi ağzında köpüklerle titrer halde bulduk” Köpeklerin zehirlenerek öldürülmesine üzüldüğünü belirterek tepki gösteren Gülbahçe Mahalle sakinlerinden 23 yaşındaki Elif Sarı, “Bizler bu hayvanları seven, besleyen, bakan insanlarız. Fakat sevenler kadar sevmeyenlerinde olduğunu gördük. Veterinerin söylediğine göre hayvanlar ‘tarım ilacı ya da fare zehiriyle’ zehirlendiler. Gece adındaki köpeğimizin ağzından köpük çıkması nedeniyle zehirlendiğini anladık. Sahipli ve çipi olan köpeklerin de aralarında olduğu 8-10 tane köpeğimizi ağzında köpüklerle titrer halde bulduk. Zehir çok kuvvetli olduğu için ve panzehiri de bulunmadığı için hepsini kaybettik” dedi. Öte yandan, olayla ilgili Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü HAYDİ Polisleri ve Urla İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından gerekli inceleme ve araştırmaların başlatıldığı öğrenildi.
Ankara Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İsrail mezaliminin durdurulması için uluslararası camianın sorumlulukları ortadadır" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İsrail mezaliminin durdurulması ve Filistinli kardeşlerimizin güvenliklerinin teminat altına alınmasında uluslararası camianın sorumlulukları ortadadır. Müttefikimiz Romanya’nın da bu konuda sürdürülen uluslararası çabalara gereken katkıları vereceğine inanıyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün imzaladığımız ortak ortak bildiri ile Türkiye-Romanya Yüksek Düzeyli Stratejik İş Birliği Konseyi’nin tesisini temin ettik. Bu sayede ilişkilerimizde tarihî bir aşama kaydettik. Karşılıklı ticaret hacmimiz iki yıl üst üste 10 milyar dolar seviyesini aştı. 15 milyar dolar hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Savunma sanayisi ve askerî alandaki iş birliğimiz Romanya’yla ilişkilerimizin önemli sacayaklarından birini teşkil ediyor" dedi. Romanya’yla gerek ikili düzeyde gerek NATO çatısı altında ortak faaliyetlerde bulunarak bölgenin güvenlik ve istikrarına katkı sağladıklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "PKK ve FETÖ gibi terör örgütleriyle mücadelede Romanya’dan beklentilerimizi Sayın Başbakan’la paylaştım. Romanya’da yaşayan Türk ve Türk Tatar toplumlarını aramızdaki dostluk köprüsü olarak görüyoruz" diye konuştu. Rumen vatandaşlarının Türkiye’ye kimlikle seyahatini mümkün kılacak düzenlemeyi hayata geçirdiklerini, bu şekilde beşeri münasebetlerin artacağına inandıklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İsrail mezaliminin durdurulması ve Filistinli kardeşlerimizin güvenliklerinin teminat altına alınmasında uluslararası camianın sorumlulukları ortadadır. Müttefikimiz Romanya’nın da bu konuda sürdürülen uluslararası çabalara gereken katkıları vereceğine inanıyorum" dedi. Görüşmelerinde, Ukrayna’da üçüncü yılına giren savaşın gidişatını da ele aldıklarını kaydeden Erdoğan şunları söyledi: "Türkiye, savaşın başlangıcından bu yana çatışmaların sona erdirilmesi, küresel gıda güvenliğinin temini ve Karadeniz’deki seyrüsefer emniyetinin sağlanması konusunda önemli katkılar sundu, sunmaya da devam ediyor. NATO müttefikimiz, stratejik ortağımız ve Karadeniz’den komşumuz Romanya’yla ilişkilerimizi, ülkelerimizin menfaatleri doğrultusunda ileriye taşımak için çalışmaya devam edeceğiz."