POLİTİKA - 28 Nisan 2024 Pazar 13:20

Başkan Cem Kotan: “Herkes istediği sendikayı seçmekte özgürdür”

A
A
A
Başkan Cem Kotan: “Herkes istediği sendikayı seçmekte özgürdür”

Tüm Bel-Sen Antalya Şubesi Başkanı İlhan Karakurt, yönetim Kurulu üyeleri ve iş yeri temsilcileri ile Konyaaltı Belediyesi Başkanı Cem Kotan’ı ziyaret etti. Sendikalaşmanın sosyal bir hak olduğunu dile getiren Başkan Kotan, “Emekçilerin sendikal haklarına asla karışmayız. Herkes istediği sendikayı seçmekte özgürdür” dedi.


Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM BEL-SEN) Antalya Şubesi Başkanı İlhan Karakurt, yönetim kurulu üyeleri ve iş yeri temsilcileri ile Konyaaltı Belediyesi Başkanı Cem Kotan’ı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu. Tüm Bel-Sen Antalya Şube Başkanı İlhan Karakurt, ziyarette Başkan Kotan’a Konyaaltı Belediyesi’nde çalışan emekçilere ilişkin beklenti ve taleplerini iletti.



“Sendikalaşma, sosyal bir haktır”


Sendikal hak ve tercihlere saygı duyduğunu belirten Başkan Cem Kotan, “Sendikalaşma hakkı anayasa ve uluslararası sözleşmelerle güvence altına alınmış sosyal bir haktır. Sendika özgürlüğü işçilerin kendi özgür iradeleriyle istedikleri düzeyde sendika kurup istedikleri sendikaya üye olabilmeleri anlamına gelir. Belediye emekçilerimizin sendikal haklarına asla karışmayız. Herkes istediği sendikayı seçmekte özgürdür” dedi.



Başkan Cem Kotan: “Herkes istediği sendikayı seçmekte özgürdür”

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Trabzon Avrupa şampiyonuna memleketi Trabzon’da coşkulu karşılama Avrupa Tekvando Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Trabzon Büyükşehir Belediye Spor Kulübü milli sporcusu Furkan Ubeyde Çamoğlu, memleketi Trabzon’da coşkuyla karşılandı. Çamoğlu, desteklerinden ötürü Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e teşekkür etti. Sırbistan’da düzenlenen Avrupa Tekvando Şampiyonası’nda finalde Yunan rakibini yenerek altın madalya kazanan Trabzon Büyükşehir Belediye Spor Kulübü milli sporcusu Furkan Ubeyde Çamoğlu, memleketi Trabzon’da Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı’nın çaldığı marşlar eşliğinde karşılandı. Trabzon Havalimanı’nda düzenlenen coşkulu karşılama törenine Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Göktaş, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Özgür Kara, Fen İşleri Daire Başkanı Murat Öztürk, Büyükşehir Beledisi Spor Kulübü teknik ekibi ve sporcuları katıldı. "Trabzon seninle gurur duyuyor" ‘Trabzon seninle gurur duyuyor’ sloganlarıyla karşılanan Furkan Ubeyde Çamoğlu, “Şampiyon olduğum için ve bu gururu hem ülkeme hem de memleketim Trabzon’a yaşattığım için çok mutluyum. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç’e verdiği desteklerden ötürü çok teşekkür ediyorum. Bu benim için güzel bir başlangıç oldu. Daha güzel başarılar elde edeceğime inancım tam. Karşılamadan dolayı çok mutluyum. Bu zafer sadece benim değil, Trabzon Büyükşehir Spor Kulübü’nün ve ülkemizin bir başarısıdır. Kulübümüzün bana verdiği destek, antrenörlerimin özverisi ve sizlerin duaları olmadan bu başarı asla mümkün olmazdı. Hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.