YEREL HABERLER - 14 Ocak 2012 Cumartesi 17:01

“SEVGİ ÇİÇEKLERİ” PROJESİ KAPSAMINDA BİR GURUP ÇOCUK KOZANI GEZDİ

A
A
A
“SEVGİ ÇİÇEKLERİ” PROJESİ KAPSAMINDA BİR GURUP ÇOCUK KOZANI GEZDİ

Adana’nın Kozan ilçesinde Kozan Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Yusuf Baysal Anadolu Lisesi işbirliğince Adana Sevgi Evleri’nden Sevgi Çiçekleri Projesi kapsamında 7-12 yaş arası 120 çocuk Kozan’ın tarihi ve kültürel yerlerini gezdiler.
İlk olarak Dağılcak Sosyal Tesislerini gezen öğrencilere burada Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Söğüt, İlçe Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlu, Yusuf Baysal Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Haluk Özen, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri ve öğrenciler eşlik ettiler. Müzik eşliğinde eğlenen öğrenciler ve beraberindeki heyet daha sonra Atatürk Parkı’nı gezdiler. Burada çocuk oyun alanlarında doyasıya eğlenen çocuklar zaman zaman davul zurna eşliğinde polis amcaları ile halay çektiler.
Kozan Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Ufuk Kestel; “Buradaki amacımız sevgi çiçekleri projesi kapsamında kimsesiz çocuklarımıza anne ve baba sevgisini hissettirmek, onların sosyal ve kültürel alanlarda ilerlemesini sağlamak ve bir gün de olsa onlara yalnızlıklarını bir nebzede olsa unutturmaktır” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir