ASAYİŞ - 29 Eylül 2024 Pazar 13:57

Minibüs şoföründen trafikte araç sürücüsüne halatlı saldırı

A
A
A

Mersin’de bir minibüs şoförü, trafikte tartıştığı aracın önünü keserek içindekilere halatlı saldırıda bulundu. O anlar, otomobilin kamerasına saniye saniye yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Mezitli ilçesinde meydana gelen olayda, trafikte aynı istikamete seyreden otomobil sürücüsü ile minibüs şoförü arasında tartışma yaşandı. Yol boyunca bir birlerine sözlü sataşarak el kol hareketi yapan taraflardan minibüs şoförü, bir süre sonra önünü keserek durdurduğu otomobildekilere halatla saldırdı. "Ne el kol yapıyorsun" diyerek otomobile doğru koşarak gelen minibüs şoförü, elindeki halatı aracı 2 kez vurduktan sonra minibüsüne binip uzaklaştı.

Minibüs şoföründen trafikte araç sürücüsüne halatlı saldırı

O anlar araç kamerasına yansıdı

Öte yandan, yaşanan olay, otomobilde bulunan güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Sosyal medyada da paylaşılan görüntülerde, otomobil sürücüsü ile minibüs şoförünün seyir halinde iken tartıştığı, bir süre sonra minibüs şoförünün otomobilin önünü keserek elinde halatla saldırdı anlar yer aldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Muhabirler Derneği 1. Genel Kurulu gerçekleştirildi Muhabirler Derneği 1. Olağan Kurulu, Ankara’da gerçekleştirildi. Kurulda derneğin yönetim kurulu belirlendi. Kısa adı MUHABİR-Der olan Muhabirler Derneği’nin 1. Olağan Kurulu, üyelerin katılımıyla gerçekleştirildi. Bünyamin Şahin’in divan başkanlığını yaptığı genel kurulda faaliyet ve denetim kurulu raporları ile geçmiş yönetim faaliyetleri okunarak, oy birliği ile kabul edildi. Ulucanlar Cezaevi Kültür Sanat Müzesi’nde gerçekleşen genel kurulda, derneğin başkanlığına deneyimli Gazeteci Berrin Yücesan seçildi. Temel amacı ’kamunun bilgi alma hakkı için haber hizmeti veren ve ürettikleri haberleri gazete, dergi, televizyon, internet gibi yazılı, sesli, görüntülü ve elektronik iletişim araçlarında yayınlayan muhabirleri, mesleki geleneklerini ve ahlak ilkelerini korumak’ olan derneğin yeni yönetim kurulu da belli oldu. Derneğin Başkan Yardımcılığına ve Başkan Vekilliğine meslekte 30 yılını dolduran ve 26 yıldır İhlas Haber Ajansı’nda görev yapan Demet Keser Soyuçok getirildi. İhlas Haber Ajansı Ankara Haber Müdürü Beyazıt Cebeci de Başkan Yardımcısı oldu. Hürriyet’in deneyimli köşe yazarı Oya Armutçu, Emrah Alparslan Konukman, Erden Karaoğlu, İsmail Umut Arabacı, Hülya Keklik diğer Başkan Yardımcıları olarak belirlendi. Genel Sekreterliğe Hilal Türkmenoğlu, Saymanlığa ise Yeliz Uslu Aslan seçildi. Sevim Taşdelen, Teoman Korkmaz ve Selçuk Böke de Yönetim Kurulu Üyesi oldular.
Trabzon Trendyol Süper Lig: Trabzonspor: 3 - Konyaspor: 2 (Maç sonucu) Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Trabzonspor evinde karşılaştığı Konyaspor’u 3-2 mağlup etti ve bu sezon ilk kez 3 puan aldı. Maçtan dakikalar (İkinci yarı) 54. dakikada sağ taraftan kullanılan köşe vuruşu sonrasında Konyaspor savunmasının uzaklaştıramadığı ceza sahası içi sağ tarafında topu önüne bulan Banza çaprazdan yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 3-1 72. dakikada gönderilen uzun topla ceza sahası içinde kaleci ile karşı karşıya kalan Nwakaeme’nin vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Slowik’den döndü. 77. dakikada Denswil’in ceza sahası içinde Kramer’in ayağına basması sonucu hakem Halil Umut Meler, penaltı noktasını gösterdi. Penaltıda topun başına geçen Umut Nayir’in vuruşunda meşin yuvarlak direğe çarparak dışarı çıktı. 88. dakikada Melih İbrahimoğlu’nun uzak mesafeden vuruşunda kaleci Uğurcan Çakır, meşin yuvarlağı iki hamlede kontrol etti. 90. dakikada Trabzonspor’un savunmasının uzaklaştıramadığı topu ceza sahası içi sol tarafında alan Pedrinho’nun pasında kale önünde bulunan Keyta düzgün vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 3-2 Hakemler: Halil Umut Meler, Kerem Ersoy, Murat Tuğberk Curbay Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Malheiro, Mendy, Denswil, Eren Elmalı, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan (Cham dk. 36), Bardhi (Lundstram dk. 46), Nwakaeme (Serdar Saatçı dk. 83), Visca (Orsiç dk. 90), Banza (Draguş dk. 90) Yedekler: Muhammet Taha Tepe, Barisic, Umut Güneş, Arif Boşluk, Poyraz Efe Yıldırım Teknik Direktör: Şenol Güneş Konyaspor: Slowik, Boranijasevic, Adil Demirbağ, Bazoer (Damjanovic dk. 75), Guilherme, Uğurcan Yazğılı (Keyta dk. 57), Marko Jevtovic (Umut Nayir dk.68), Yusuf Erdoğan (Melih İbrahimoğlu dk. 68), Pedrinho, Ndao (Aleksiç dk. 57), Blaz Kramer Yedekler: Yavuz Aygün, Yasir Subaşı, Louka Andreasen, Ufuk Akyol, Oğulcan Ülgün Teknik Direktör: Ali Çamdalı Goller: Visca (dk.16), Banza (dk. 45+2 pen. ve dk. 54) (Trabzonspor), Adil Demirbağ (dk. 25), Keyta (dk. 90) (Konyaspor) Sarı kartlar: Visca, Denswil, Malheiro, Serdar Saatçı (Trabzonspor), Adil Demirbağ (Konyaspor)