Yerel Haberler
Hatay
Mağaza açılışında indirimli kıyafetleri almak için yarıştılar
29 Haziran 2024 Cumartesi - 09:02 Mağaza açılışında indirimli kıyafetleri almak için yarıştılar Hatay’da bir mağazanın açılışında yaşanan izdihamda kadınlar, indirimli kıyafetleri almak için birbirleriyle yarıştı. Depremden etkilenen Hatay’ın İskenderun ilçesinde hayat her geçen gün normalleşiyor. Adana’da uzun yıllardır faaliyet gösteren Televole Mağazası, 9. şubesini ilçede depremden en çok etkilenen yerlerden olan Savaş Mahallesi’nde açtı. Saat 10.00’da açılan mağazadaki indirimli kıyafetleri almak için kadınlar sabahın 6’sında sıraya girdi. Kurdele kesiminin ardından kepenklerin kaldırılmasıyla birlikte kadınlar mağazaya adeta akın etti. Bu sırada birçok kadın indirimli kıyafetleri almak için birbirleriyle yarıştı. “Amaç kar değil” Mağaza sahibi Ufuk Doyuran, “Biz deprem zamanında sürekli bu bölgedeydik ve bu bölgenin kalkınmasına katkı sağlamak için bu şubeyi açtık. Çok güzel bir yer bulduk ve mağazayı açtık. Bu mağazanın açılmasındaki amaç kar değildir. Amacımız sadece hizmet etmek. İlk gelen müşterimiz sabah 06.00’da gelmişti ve bu bizi çok mutlu etti” ifadelerini kullandı. “Açılıştaki fiyatlar bugüne özel değil” Hatay’da çok acı günler yaşadığını anlatan Doyuran, “Şuanda bu bölgeye yatırım yapmanın ve katkı sağlamanın peşindeyiz. Açılıştaki fiyatlar bugüne özel değil bizim amacımız her gün bu fiyatlardan hizmet vermek” diye konuştu. “Beni kavgada gör” Esra Pınar isimli vatandaş ise fiyatların çok uygun olduğunu belirterek, “Sırada bekliyoruz. Her şeyi alırım. Sen şimdi içeride beni kavgada gör. Fiyatlar çok iyi” dedi.
Mağaza açılışında indirimli kıyafet izdihamı kamerada
29 Haziran 2024 Cumartesi - 09:00 Mağaza açılışında indirimli kıyafet izdihamı kamerada Hatay’da bir mağazanın açılışında yaşanan izdihamda kadınlar, indirimli kıyafetleri almak için birbirleriyle yarıştı. Depremden etkilenen Hatay’ın İskenderun ilçesinde hayat her geçen gün normalleşiyor. Adana’da uzun yıllardır faaliyet gösteren Televole Mağazası, 9. şubesini ilçede depremden en çok etkilenen yerlerden olan Savaş Mahallesi’nde açtı. Saat 10.00’da açılan mağazadaki indirimli kıyafetleri almak için kadınlar sabahın 6’sında sıraya girdi. Kurdele kesiminin ardından kepenklerin kaldırılmasıyla birlikte kadınlar mağazaya adeta akın etti. Bu sırada birçok kadın indirimli kıyafetleri almak için birbirleriyle yarıştı. “Amaç kar değil” İhlas Haber Ajansı’na konuşan mağaza sahibi Ufuk Doyuran, “Biz deprem zamanında sürekli bu bölgedeydik ve bu bölgenin kalkınmasına katkı sağlamak için bu şubeyi açtık. Çok güzel bir yer bulduk ve mağazayı açtık. Bu mağazanın açılmasındaki amaç kar değildir. Amacımız sadece hizmet etmek. İlk gelen müşterimiz sabah 06.00’da gelmişti ve bu bizi çok mutlu etti” ifadelerini kullandı. “Açılıştaki fiyatlar bugüne özel değil” Hatay’da çok acı günler yaşadığını anlatan Doyuran, “Şuanda bu bölgeye yatırım yapmanın ve katkı sağlamanın peşindeyiz. Açılıştaki fiyatlar bugüne özel değil bizim amacımız her gün bu fiyatlardan hizmet vermek” diye konuştu. “Beni kavgada gör” Esra Pınar isimli vatandaş ise fiyatların çok uygun olduğunu belirterek, “Sırada bekliyoruz. Her şeyi alırım. Sen şimdi içeride beni kavgada gör. Fiyatlar çok iyi” dedi. (UMT-VK-
Hatayspor’un yeni başkanı Levent Mıstıkoğlu oldu
28 Haziran 2024 Cuma - 19:43 Hatayspor’un yeni başkanı Levent Mıstıkoğlu oldu Hatayspor’da gerçekleştirilen genel kurulda kulübün yeni başkanı Levent Mıstıkoğlu oldu. 2023-2024 sezonunda son haftada ligde kalmayı başaran Hatayspor’da seçimli genel kurul gerçekleştirildi. Antakya ilçesi EXPO alanında gerçekleştirilen genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı. Divan seçiminin gerçekleşmesiyle devam eden genel kurulda faaliyet ve gelir gider raporları okundu. Genel kurul, Hatayspor’un dernek statüsünden çıkarılmasının kabulüyle devam etti. Tüzük kabulünün ardından açık oylamayla kulübün yeni başkanı Levent Mıstıkoğlu oldu. Hatayspor Başkanı Levent Mıstıkoğlu, ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirterek "Hatayspor bugün olağan kongresini yaptı. Hatayspor üye ve delegelerinin oyuyla seçilmiş bulunmaktayım. Bugüne kadar Hatayspor’a hizmet etmiş personeline, futbolcusuna, yönetim kuruluna ve başkanına kadar hepsine minnettarız. Devraldığımız bayrağı yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte daha ileriye taşımak için gecemizi gündüzümüze katacağız. Hatayspor layık olduğu yerde kalacak ve daha da yükselecek. Bundan sonraki yönetim hiçbir zaman kapalı kapılar ardından işlem yapmayacak her şey şeffaf olacak. Her şeyin hesabını verebilecek bir yönetim tarzı benimseyeceğiz. Hatayspor’u bundan sonra sürdürülebilir bir takım yapmak için altyapısından üstyapısına kadar elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz" ifadelerini kullandı.