MAGAZİN - 13 Aralık 2014 Cumartesi 16:36

Pınar Aylin evlendi

A
A
A
Pınar Aylin evlendi

Ünlü şarkıcı Pınar Aylin dünya evine girdi.

42 yaşındaki Pınar Aylin, bir süredir birlikte olduğu sevgilisiyle nikah masasına oturdu. Nikahtan kareleri Instagram hesabından paylaşan ünlü şarkıcı, fotoğrafın altına "Ve nihayet... 12.12.2014. Mutlu son" notunu düştü.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Bu köyde ölenler, toprağa verildikten sonra anı köşesinde yaşatılıyor Aydın’ın Germencik ilçesine bağlı kırsal Dağyeni Köyü’nde ölenlerin isimleri toprağa verildikten sonra köy kahvesindeki kendileri için oluşturulan bir köşede yaşatılıyor. Geleneğin çok eski olmadığını ve büyüklern başlattığını belirten köyün genç kahvecisi Cezmi Yaman, bu uygulama ile ölenlerin daha çok hatırlanıp anıldığını söyledi. Aydın’ın en eski köylerinden biri olan, çalışkanlığı vefası ve vatanseverlikleri ile de bilinen Germencik İlçesi’ne bağlı Dağyeni Köyü, geleneklerini sürdüren ender köylerden biri olarak tanınıyor. Kurtuluş Savaşı yıllarında işgalci güçlerin ve Yunan çetelerinin ölüm listesine aldıkları Celal Bayar’ı koruyup sağ salim Ankara’ya ulaştırmaları ile de bilinen Dağyeni Köyü, gelenek ve göreneklerine sahip çıktığı gibi ölmüşlerine de ilginç bir yöntemle hatırdan çıkarmıyor. Köyde ölenlerin fotoğrafları köy kahvesindeki bir köşede asılıp hatırlanıyor. Bu geleneğin uzun zamandır sürdürüldüğünü belirten köyün genç kahvecisi Cezmi Yaman, “Köyümüz merkeze uzak bir dağ köyü olmasına rağmen bir yandan yeniliklere açık diğer yandan da geleneklerine bağlı çalışkanlığı ve vatanseverliği ile nam salmış bir köydür. Büyüklerimiz sanırım vesikalık fotoğraflar adet olduktan sonra köyde doğup büyümüş kişiler öldükten sonra onların hatıralarını daha fazla yaşatıp daha çok rahmet okunması için bir köşe oluşturulmuş. Biz de bu geleneği sürdürüyoruz” dedi.
Manisa Üniversite öğrencisi kurye motosiklet kazasında hayatını kaybetti Manisa’nın Yunusemre ilçesinde kuryelik yapan üniversite ikinci sınıf öğrencisi motosikletiyle seyir halindeyken akaryakıt tankerinin çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Manisa’nın Yunusemre ilçesinde S.A.’nın (42) kullandığı 34 EBC 128 plakalı akaryakıt tankeri, Manisa-Menemen yolunda 19 yaşındaki Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü 2. sınıf öğrencisi olan ve bir dönercide kuryelik yapan Mahmut Kara’nın idaresindeki 80 ALL 694 motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle bir süre sürüklenen Kara olay yerinde hayatını kaybetti. Kazanın ihbar edilmesinin ardından olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kara’nın cenazesi yapılan incelemenin ardından Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Tanker sürücüsü S.A. ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Üniversite ikinci sınıfta okuyan Mahmut Kara’nın okuldan arta kalan zamanlarda Muradiye’deki bir dönercide kurye olarak çalıştığı öğrenildi. Manisa Celal Bayar Üniversitesi de trafik kazasında hayatını kaybeden öğrencileri için bir taziye mesajı yayımladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi: "Üniversitemiz öğrencisi Mahmut Kara’yı elim bir trafik kazasında kaybetmenin derin bir üzüntüsü içindeyiz. Değerli öğrencilerimize Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır ve baş sağlığı dileriz."