SPOR - 29 Eylül 2024 Pazar 21:03

TFF 2. Lig: Giresunspor: 0 - Elazığspor: 2

A
A
A
TFF 2. Lig: Giresunspor: 0 - Elazığspor: 2

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 5. haftasında Giresunspor evinde karşılaştığı Elazığspor’a 2-0 yenildi.



Hakemler: Tolga Akbaba, Göktuğ Hazar Erel, Burak Sami Şad


Giresunspor: Göktan, Ahmet Lütfi (Ali Emirhan dk. 57), Ertuğrul, Şahin, Arda Cebeci (Fatih dk. 67), Arda Kılıç, Barış, Ahmet (Berkay dk. 68), Emre (Emircan dk. 58), Mehmet, Furkan (Muhammet Miraç dk. 46)


Elazığspor: İsmet, Ercan, Beykan, Yusuf Mert (Muhammet dk. 80), Maksut (Burak dk. 80), Melih (Burhan dk. 72), Hasan, Yağızcan (Efe dk. 90), Alpay, Mikail (Mehmet dk. 90), Berşan


Goller: Beykan Şimşek (dk. 53), Yusuf Mert Tunç (dk. 76) (Elazığspor)


Sarı kartlar: Barış Gün, Arda Cebeci, Ertuğrul Şenlikoğlu, Ali Emirhan Akçay, Mehmet Keskin (Giresunspor), Yusuf Mert Tunç, Beykan Şimşek (Elazığspor)



TFF 2. Lig: Giresunspor: 0 - Elazığspor: 2

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Acun Ilıcalı: “Gariplikleri TFF ile paylaşıp, videoları onlara ileteceğiz” Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Antalyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Federasyonumuza güveniyoruz. Niyeti gayet iyi. Ancak olan gariplikleri onlarla paylaşacağız. Videoları onlara ileteceğiz. Bugün olanları herkes gördü zaten” dedi. Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Antalyaspor, Fenerbahçe’yi konuk etti. Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor’u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. “Türkiye’de şu anda olan garip şeyler var, aynı filmin oynanmasına izin vermeyeceğiz” Türkiye’de garip şeyler olduğunu ve 1-2 gün içerisinde açıklama yapacaklarını söyleyen Ilıcalı, "Antalya’da bugün beklenmedik bir sıcak hava vardı. Oturduğumuz yerden terliyorduk, böyle sıcak bir havada güzel bir takıma karşı galibiyet aldığımız için çok mutluyuz. Futbolcularımızı, teknik hocamızı tebrik ediyoruz. Takımımızın geleceği ile ilgili uzun bir yoldayız, bu galibiyetin faydalı olacağını düşünüyoruz. Türkiye’de şuanda olan garip şeyler var. Taraftarlarımız şunu çok iyi bilsinler, aynı filmin oynanmasına izin vermeyeceğiz. Sıcağı sıcağına tam pozisyonları değerlendirmeden açıklama yapmak istemiyoruz. Bildiğimiz her şeyi bir araya getirip öyle konuşacağız. 1-2 gün içinde yapacağız" dedi. “Gariplikleri TFF ile paylaşıp, videoları onlara ileteceğiz" Federasyonu güvendiklerini ancak olan gariplikleri onlarla paylaşacaklarını ifade eden Acun Ilıcalı, "Fenerbahçe olarak federasyonumuza güveniyoruz. Niyeti gayet iyi. Ancak olan gariplikleri onlarla paylaşıp, videoları onlara ileteceğiz. Bugün olanları herkes gördü zaten. Net penaltı pozisyonunun verilmemesi, vermeyi geçtik incelenmemesi. Bizim VAR’ların yaklaşık 5-15 saniye arasında yüz metre koşusu gibi yapılıp, başka VAR’ların maratona dönmesi, son derece uzun uzun incelenmeler olması garip. Ama öncelikle pozisyonları hep beraber inceleyelim. İki gün içerisinde önemli açıklamalar yapacağız. Bir mağlubiyet aldığımız zaman, bizi bozmaya çalışanlar hedeflerine ulaşamayacak” şeklinde konuştu.
Muğla İsmet Taşdemir “Bu ligde her maçın zorluğu var" Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, 3-1 kazandıkları Adana Demirspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, ligdeki her maçın zorluğunun olduğunu ve lige adapte olduklarını söyledi. Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Bodrum FK, sahasında karşılaştığı Adana Demirspor’u 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Bu ligde her maçın zorluğu var. Bu maç, zor maçlardan bir tanesiydi bence. Kağıt üzerinde bir puan olan bir rakiple oynadık gibi gözüküyor; bence öyle değildi. Özellikle üç deplasman maçında çok doğru oynamışlardı, iyi oynamışlardı. İkisine bir farklı mağlup oldular, birinde de berabere getirdiler. İki sıfırdan yenilmişlerdi. Dolayısıyla, bence iyi bir takım. Geçen seneki oluşumdan kalan beş altı oyuncumuz vardı. Bugün de Yusuf Sarıyurt’tu. Ama özgüvenle oynamaya çalışan bir takım. Biz de bu maçın bilincindeydik. Bu maçı kazandığımızda bize çok şey kazandıracağını biliyorduk. Yavaş yavaş da bu lige alıştığımızı düşünüyorum. Bizim için her şey bir ilk. İlk golümüz Süper Lig’de, ilk galibiyetimiz, ilk deplasman galibiyetimiz, ilk iki hafta üst üste galibiyet. Dolayısıyla, biz ilkleri yaşıyoruz bu sene. Bizim için önemli ve güzel bir maçtı. Sonunda böyle bitince, çok daha güzel oldu. Oyunun belli dönemlerinde üstünlüğü ele aldı Adana Demirspor takımı ama genelinde biz aldık ve çok güzel gollerle maçı kazanmayı bildi oyuncular. Bugün çok istediler. Onlar da farkındaydı. Kazandığımızda çok şey kazandık gençler. Dolayısıyla, bugünü güzel bir şekilde atlattık. Ama ligin zorluğu devam ediyor. Zorluklarla boğuşmaya ve kendimize yukarılarda yer edinmeye, oynadığımız oyunları keyif vermeye devam etmek istiyoruz” dedi.
Şırnak Şırnak’ta 14 bölge 15 gün süreyle ’geçici güvenlik bölgesi’ ilan edildi Şırnak’ta güvenlik nedeniyle 14 bölge, 15 gün süreyle ‘geçici özel güvenlik bölgesi’ ilan edildi. Şırnak Valiliği’nden yapılan açıklamada, kent merkezi ve ilçelerdeki 14 bölgenin 29 Eylül-13 Ekim tarihleri arasında ’geçici özel güvenlik bölgesi’ ilan edildiği belirtildi. Açıklamada, “İlimiz mülki sınırları içerisinde yer alan; milli güvenliğin sağlanması, kamu düzeni ve güvenliğinin korunması, suç işlenmesinin önlenmesi, temel hak ve özgürlükler ile başkalarının hak ve özgürlüklerinin ve genel asayişin korunması, şiddet olaylarının meydana gelmesinin önlenmesi ve yaşanabilecek her türlü olumsuz bir durumun önüne geçilebilmesi amacıyla 5442 Sayılı İl İdaresi Kanunu’nun 11’inci maddesi ile 2565 Sayılı Askeri Yasak Bölgeler ve Güvenlik Bölgeleri Kanunu’nun 32/A maddesine istinaden Şırnak ili merkez ilçesi sınırlarında bulunan Bestler Dereler bölgesi, Şırnak ili merkez ilçe ve Güçlükonak ilçesi sınırlarında bulunan Gabar Dağı bölgesi, Şırnak ili merkez ilçe, Silopi ve Cizre ilçeleri sınırlarında bulunan Cudi Dağı bölgesi, Şırnak ili merkez ilçe, Silopi ve Uludere ilçeleri sınırlarında bulunan Kurt Dağı bölgesi, Şırnak ili Beytüşşebap ilçesi sınırlarında bulunan Kelmehmetler-Dönmezler-Kovankaya, Tahtareş, Hüsrevpaşa-Suhurpaşayayla, İncebeldağları, Faraşin bölgeleri, Şırnak ili Beytüşşebap ilçesi sınırlarında bulunan Altındağları bölgesi, Şırnak ili Beytüşşebap ve Uludere ilçeleri sınırlarında bulunan Oymakaya bölgesi, bahse konu bölgelere gidebileceği değerlendirilen vatandaşların mezkûr bölgelerdeki yasadışı unsurlardan ve bunlara yönelik alınacak tedbirlerden zarar görmemeleri açısından 29 Eylül (dâhil) 2024-13 Ekim (dâhil) 2024 tarihleri arasında 15 gün süreyle geçici özel güvenlik bölgesi ilan edilmiştir. Bahse konu bölgelere vatandaşlarımızın can ve mal güvenlikleri bakımından girmeleri yasaklanmıştır” denildi.