ASAYİŞ - 08 Haziran 2023 Perşembe 18:04

İtfaiye personellerine trafik kazalarına müdahale eğitimi

A
A
A
İtfaiye personellerine trafik kazalarına müdahale eğitimi

Çankırı itfaiye personellerine, trafik kazalarına müdahalede tecrübelerinin arttırılması amacıyla eğitim verildi.

Çankırı itfaiye personellerine, trafik kazalarına müdahalede tecrübelerinin arttırılması amacıyla eğitim verildi.


Çankırı’da İtfaiye Müdürlüğü tarafından İtfaiye personellerine trafik kazalarına müdahale, ekipmanları kullanma konularında eğitim verildi. Eğitimde itfaiye personelleri uygulamalı olarak verilen eğitimde kaza müdahaleleri tecrübesini geliştirdi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Antalya’da "Türk devletlerinin ekonomik gücü ve getireceği fırsatlar" konferansı düzenlendi Antalya’da ’Türk Devletlerinin Ekonomik Gücü ve Türk Ticaret Fuarının Getireceği Fırsatlar’ konulu konferans düzenlendi. Türk Devletleri Teşkilatı (TDT), Antalya Valiliği ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) koordinesinde ’Türk Devletlerinin Ekonomik Gücü ve Türk Ticaret Fuarının Getireceği Fırsatlar’ konulu konferans düzenlendi. Konferansta konuşan Antalya Valisi Hulusi Şahin, "Biz kardeşlerimizle bir olmaya mecburuz. Bu bizlere tarihimizin ve kültürümüzün mecbur kıldığı bir yükümlülüktür. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ‘Türk birliğinin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile dünyaya gözlerimi onun rüyaları içinde kapatacağım’ cümleleri ile bizlere Türk birliğini kurmamızı vasiyet etti. Bizler de Türk birliğini kurarak dünyaya adaleti, barışı ve nizamı tekrar öğreteceğiz" dedi. "Türk dünyası köprü görevini görecek’’ Türk Devletleri Teşkilatı Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölge Başkanı Muhammed Arif Çetin de, "Neredeyse tüm sektörleri kapsayan bir oluşum olan TTF’nin Türk Cumhuriyetlerinden Türkiye’ye uzanacak yeni enerji hatları Avrupa ile ticari ilişkilerin gelişmesini sağlayarak, Avrupa ve Asya arasındaki 3 trilyon dolarlık ticaret göz önüne alındığında Türk dünyası bir köprü görevi görebilecektir. Keza özel sektör temsilcilerinin de sürecin dışında kalmamaları, karşılıklı yatırım, proje ve yardım girişimleri farklı alanları kapsayacak şekilde genişletilmesine katkı sağlamaları gerekir. Türkiye’nin Türk dünyası ile dengeli ilişkiler geliştirmesi ve ortak girişimleri teşvik etmesi gerekmektedir“ dedi. Programa Antalya Valisi Hulusi Şahin, Vali Yardımcısı Erol Tanrıkulu, AK Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Zekeriya Aslan, KKTC Antalya Başkonsolosu Aslı Erkmen, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Hacı Süleyman, ASKON Antalya Şube Başkanı Onur Kacar, Türk Ticaret Fuarı Organizatörü Av. Aygün Aliyeva, Türk Devletleri Teşkilatı Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölge Başkanı Muhammed Arif Çetin, STK temsilcileri, Türk iş dünyası yetkilileri katıldı.
Antalya Trendyol Süper Lig: Antalyaspor: 0 - Fenerbahçe: 0 (İlk yarı) Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Antalyaspor sahasında Fenerbahçe ile karşılaşıyor. Müsabakanın ilk yarısı 0-0 berabere sona erdi. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 2. dakikada sağ kanattan yapılan ortada kaleci Piric’in uzaklaştırdığı top defansa çarpıp Szymanski’nin önünde kaldı. Szymanski, boş kaleye vuruşunda Veysel, meşin yuvarlağı son anda çizgiden çıkardı. 12. dakikada Kaluzinski’nin ceza sahası sol çaprazından vuruşunda meşin yuvarlak direkten döndü ve kaleci Livakovic’te kaldı. 14. dakikada Djenepo’nun ceza sahası sol çaprazından vuruşunda meşin yuvarlak kalenin üzerinden az farkla dışarıya çıktı. 19. dakikada Oosterwolde’nin pasıyla ceza yayına yakın noktada topla buluşan Amrabat’ın sert vuruşunda meşin yuvarlak dışarı gitti. Hakemler: Cihan Aydın, Mehmet Emin Tuğral, Serkan Çimen Antalyaspor: Piric, Mert, Veysel, Thalisson, Güray, Erdal, Petrusenko, Kaluzinski, Townsend, Djenepo, Samudio Yedekler: Abdudullah, Amar, Soner, Safuri, Gaich, Erdoğan Yeşilyurt, Emre Uzun, Van de Streek, Abdurrahim Dursun, Burak İngenç Teknik Direktör: Alex de Souza Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Djiku, Çağlar Söyüncü, Oosterwolde, İsmail Yüksek, Sofyan Amrabat, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Alan Saint-Maximin, Edin Dzeko Yedekler: Ertuğrul, Becao, Kostic, Oğuz, Fred, Mert Hakan, İrfan Can, Cengiz, Cenk, En Nesyri Teknik Direktör: Jose Mourinho Sarı kart: Thalisson (Antalyaspor), Djiku (Fenerbahçe)