SPOR - 29 Eylül 2024 Pazar 18:07

Nesine 3. Lig: Amasyaspor: 1 - Tire 2021 FK: 1

A
A
A
Nesine 3. Lig: Amasyaspor: 1 - Tire 2021 FK: 1

Nesine 3. Lig 2. Grupta Amasyaspor, ligin 4. haftasında sahasında konuk ettiği Tire 2021 FK ile 1-1’lik skorla berabere kaldı.



Stat: 12 Haziran Stadyumu


Hakemler: Turhan Beyke xx, Burak Savaş xx, Furkan Ogün Demir xx



Amasyaspor: Ozan Can Oruç x, Yunus Emre Çakır x (Muhammed Enes Doğan dk.69 x), Enes Salih Çavdar x, İlhan Topatar x (Mustafa Ethem Erboğa dk. 79 x), Ahmed Kağan Gürbüz xx (Sabit Hakan Yılmaz dk.60 x), Oğuzhan Öztürk x (Yunus Emre Aydemir dk.69 x), Hasan Türkyılmaz x, Erçin Ilgaz x, Fatih Kıran x (Burhan Çağlıyan dk.69 x), Onur Paksoy x, Hakan Olkan x



Tire 2021 FK: Fatih Demirlek x, Berke Kılıç x (Sinan Akgöl dk.46 x), Samet Önger x, Yasin Elmas x (Murat Elkatmış dk.46 xx), Mertcan Aktaş x, Said Can Açıkalın x, İlhan Aslanoğlu x, Mehmet Tosun x (Mustafa Özyaşar dk.54 x), Serhat Baştan x (Durmuş Can Efe Çakmak dk.77 x), Kadir Mert Örentepe x (Miran Avcı dk.41 x), Umut Can Çoban x



Goller: Ahmed Kağan Gürbüz dk.28 (Amasyaspor), Murat Elkatmış dk.57 (Tire 2021 FK)


Sarı kartlar: Ahmed Kağan Gürbüz (Amasyaspor), Mertcan Aktaş (Tire 2021 FK)



Nesine 3. Lig: Amasyaspor: 1 - Tire 2021 FK: 1

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Kerem Yavaş: “Bugün kazanmak zorundaydık, başardık ve mutluyuz” Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş, Gaziantep FK galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, Gaziantep FK’nın ligde bire bir rakipleri olduğu için önemli bir 3 puan elde ettiklerini söyledi. Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Eyüpspor, Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda konuk ettiği Gaziantep FK’yı 3-2 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş, “Bu maçın önemi bizim için çoktu. Ligdeki hedeflerimiz doğrultusunda Gaziantep FK, bizim direk rakibimiz. Son 6 haftaya baktığımızda iyi oynadığımızı fakat karşılığında istediğimiz puanları kazanamadığımızı görüyoruz. Futbol sonuç oyunu. Bugün de kazanmak zorundaydık. Başardık ve mutluyuz. Maça iyi başlayamadık, maçın başında oyuna tutunamadık. İlk yarı topun bizde kalacağını, Gaziantep’in kazandıkları toplarla üzerimize geleceklerini biliyorduk. Önceki haftalar da yapamadığımız sonuçlandırma sorunumuzu çözmemiz gerekiyordu. Bunları ilk yarıda yapamadık. İçeri girdiğimizde herhangi bir oyuncu değişikliğine gitmedik. Hem hücumda hem de savunmada birlikte oynama sorunumuz vardı. Oyuncularımız sahada bunu başardıklarında oyun bizim lehimize döndü. Farkı 2’ye çıkarttık fakat Türk futbolunun klasiği olan oyunu tutamama sorununu yaşadık ve ikinci golü yemeyi engelleyemedik. Gaziantep FK’ da tebrik ediyorum. Selçuk hoca ve oyuncularını verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ederim. Sonraki maçalarında da başarılar diliyorum” diye konuştu. Topun kendilerinde kaldığı bir sistemle oynamayı sevdiklerini dile getiren Yavaş, “Oyun iki yönlü. Hangi tarafa ağırlık vermek isterseniz diğer taraftan feragat etmeniz gerekiyor. Biz bu oyun yapısıyla bir alt ligde şampiyon olduk. Bu oyun tarzını seviyoruz. Tabii oyuncu profilleri de bu durumda önemli. Bunu her maç yapabilmek kolay değil. Bu sorumluluğun farkındayız” şeklinde konuştu.
Şanlıurfa Ersun Yanal: "Duygusuz ve enerjisiz bir oyun her zaman sorun çıkarır" Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Ersun Yanal, pozitif kazançlarla sahadan ayrılmadıklarını söyledi. Trendyol 1. Lig’in 7. haftasında Amed Sportif Faaliyetler Şanlıurfa 11 Nisan Stadı’nda karşılaştığı Yeni Malatyaspor’u mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Ersun Yanal, "Bugün bir takım pozitif kazançlarla sahada bulmak isterdik ama maalesef bugün çok yüksek pozitif kazançlarla sahadan ayrıldık diyemem ama negatif sonuçların bize vereceği fırsatları da değerlendirmek adına onları bir fırsat olarak kullanıp yaptığımız hataları tekrarlamamak adına belki bir fırsattır. Özellikle takımın enerjisini, oyuna koymuş olduğu oyunu, oyuncuların kalitesindeki yüksek enerjiyi bugün göremedik. Bunu sağlamak zorundayız. Bunu takıma kazandırmak zorundayız. Çünkü duygusuz ve enerjisiz bir oyun her zaman sorun çıkarır. Duygusuz ve enerjisiz oyunu ortadan kaldırmanın yolları var. Bunu takım içinde de konuşup halledebileceğinizi düşünüyorum. Şu anda önümüzdeki maça artık odaklanmalı ve en kısa sürede bunu yapmalıyız. Toplamda iki gol yiyen takım, bugün iki gol yedi. İki gol atan takımdan iki gol yedi. Bunun mutlaka sonuçlarını negatif gerçekleşen sonuçlarını pozitife çeviren bir fırsat olarak kullanabiliriz. Ben olumluya odaklanmak istiyorum. Sonuca etki edecek yani lige etki edecek puan açısından avantajlı kaldık sadece güzel olan oydu" ifadelerini kullandı.