DÜNYA - 19 Ocak 2013 Cumartesi 18:54

SPOR TOTO 2. LİG

A
A
A
SPOR TOTO 2. LİG

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor, Çamlıdere Şekerspor`dan Gökhan Arslan ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, birinci yarıdaki kadrolarını güçlendirmek için daha önce 4 transfer yaptıklarını hatırlattı. Çamlıdere Şekerspor`dan Gökhan Arslan`ı transfer ettiklerini ifade eden Korkmaz, "İkinci yarı hazırlıklarımızı tamamlayıp İnegöl`e döndüğümüzde çalışmalarımızı burada devam ettiriyoruz. Birinci yarıdaki kadromuzu güçlendirmek adına yapmış olduğumuz transferler vardı. Daha önceden 4 tane transfer yapmıştık. Bugünde orta saha mevkisinde oynayan Çamlıdere Şekerspor`dan transfer ettiğimiz Gökhan Arslan kardeşimizle 1,5 yıllık sözleşme imzalıyoruz. Kendisi 1992 Kayseri doğumlu. İnşallah bundan sonra bütün gücünü emeğini İnegölspor için kullanacak. İnegölspor`da başarılı olacağına inanıyorum. Bizlere katkı sağlayacağına inanıyorum. Allah ona kazasız, belasız, sakatsız bir sezon geçirmesini nasip etsin" dedi.
Koray Karagözoğlu ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını ifade eden Korkmaz, şöyle konuştu:
"Bugün itibariyle Gökhan kardeşimizle yapmış olduğumuz takviye ile transferin sonuncusunu gerçekleştirmiş olduk. Bundan sonra bu ekiple ikinci yarıya güçlü bir şekilde hazırlanıp maçlara çıkacağız. Gökhan gelirken, Koray kardeşimizle karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Allah ona da hayırlı bir takım bulup, futbol oynamayı nasip etsin. Verdiği emeklerinden dolayı kendisine de teşekkür ediyorum."
Gökhan Araslan ise hedefleri büyük olan bir takıma geldiğini söyleyerek, "Bu takımın bir parçası olmak için elimden geleni yapacağım. İnşallah sezon sonunda şampiyon olarak ligi en iyi şekilde değerlendireceğiz" diye konuştu.
Daha sonra Gökhan Arslan, kendini 1,5 yıllığına bordo-beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Erzincan’daki maden kazasını araştırmak için mecliste komisyon kuruldu Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeninde meydana gelen toprak kaymasının araştırılması ve benzer kazaların önlenmesine yönelik tedbirlerin belirlenmesi için kurulan Meclis Araştırması Komisyonu kuruldu. Komisyona Türkiye Büyük Meclisinden üye seçilmesine dair karar Resmi Gazete’de yayınlandı. Resmi Gazete’de yer alan TBMM Kararı ile Erzincan’ın İliç ilçesindeki madende yaşanan toprak kaymasının bütün unsurlarının araştırılması ve benzer kazaların engellenmesine yönelik tedbirlerin belirlenmesi maksadıyla kurulan Meclis Araştırması Komisyonu’na üye seçimini gerçekleştirildi. Komisyon Başkanı AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Komisyon Başkanvekili AK Parti Bolu Milletvekili Yüksek Çoşkunyürek, Komisyon Sözcüsü MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Katip ise CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül oldu. Komisyonun diğer üyeleri ise şu isimlerden teşekkül etti: CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, AK Parti Adıyaman Milletvekili Resul Kurt, Saadet Partisi Ankara Milletvekili Mesut Doğan, CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer, DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, AK Parti İstanbul Milletvekili Şengül Karslı, AK Parti İstanbul Milletvekili Oğuz Üçüncü, İYİ Parti Manisa Milletvekili Şenol Sunat, CHP Muğla Milletvekili Cumhur Uzun, AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, DEM Parti Tunceli Milletvekili Ayten Kordu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ve CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz